Houtrecyclage

Verwerken van groenafval, snoeihout, boomwortels en afbraakhout tot herbruikbare fracties naar uw wens

Geert Robijns (Bierbeek bij Leuven) is al Jaren het juiste adres voor de houtrecyclage.

De DuraTech Tub Grinder, een wendbare en krachtige machineop rupsen, verhakselt hout op alle terreinen. De shredder is snel opgesteld en gebruiksklaar, zodat ook kleinere hoeveelheden efficiënt verwerkt kunnen worden. Door verschillende zeven rond de hakseldrum te plaatsen kunnen we de maat van het afgewerkte product bepalen. Als we onze aangepaste sterrenzeef in lijn met de hakselaar plaatsen kunnen we ook in een werkgang kalibreren.

Groenafval: probleemloos vermalen van bermmaaisel, gras uit natuurgebieden, gazonmaaisel, bladeren en haagscheersel tot een homogeen product, dat makkelijk en snel te composteren is.

Snoeihout: door particulieren aangeleverd op containerparken, privé-depots of werven of na tuinaanleg. Het wordt verkleind om te composteren met de mogelijkheid om onmiddellijk een biomassafractie uit te zeven.

Boomstronken: rechtstreeks op de werf of op de stockeerplaats worden ze verhakseld tot wortelhout of biomassa. De krachtige machine verwerkt probleemloos grote boomstronken. We beschikken over een stronkensplijter /wortelschaar om de zwaarste boomwortels eerst te verkleinen, zodat het rendement van de hakselaar op peil blijft. Het gebruik van de zeef in lijn zorgt voor mooi wit wortelhout, dat als bodembedekker of in luchtwassers gebruikt kan worden.

Afbraakhout: een voorbreker zorgt voor een eerste scheiding van grote metalen delen. De koprolmagneet op de afvoerband van de sneldraaier zorgt voor perfecte scheiding van ijzer. Verdere kalibratie is mogelijk door zeving.

Contacteer ons!

TEL: +32 479 27 91 69

Geert Robijns werkt per uur, per volume of met een vaste prijs. We kunnen ook met eigen vervoer de restfracties afvoeren.

Eventuele overname van de biomassafractie zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing.

Meer beelden…